Maiłem podobne błędy kiedy było brak poduszki pasażera, luźne kostki pod fotelami i komputer z crash datą![]()
U mnie tak samo. Kostki i połączenia mam ok, a problem wyskakuje zazwyczaj jak jest duża wilgoć, albo mróz na zewnątrztak samo mam z tylnymi światłami/migaczem lewym tylnym
![]()
też mam problem ze swiatłami, pokazuje mi czasami losowo błąd stopu/przeciwmgielnych, ale działają więc się nie prrzejmuję
Jesli ktos juz zlutowal kable na krotko to zabral bym sie za fizyczne sprawdzenie podzespolow, czy wogole za klapka znajduje sie airbag? ^^ Mozesz to sprawdzic jak wyciagniesz schowek i spojrzysz od spodu to powiniens widziec airbag i przedewszystkim kable. Napinacze pasow tez maja blad, po wybuchnieciu pasy nie powinny wogole sie cofac ale kto wie co tam za fuszerka sie znajduje... sprawdzil bym calosc i zrobil tak jak fabryka przewidzila.
u mnie kontrolka zaczęła się zapalać 'okazyjnie' po uszkodzeniu mechanizmu składania fotela przez jednego z pasażerów. Po naprawie fotela, kontrolka zniknęła![]()