Dobra, tak troche z dupy bo nie moge znalezc tematu. Ktos znalazl "porzadny" fotelik dla dziecka pasujacy do GTV? Ktos w ogole kiedys probowal?
Dobra, tak troche z dupy bo nie moge znalezc tematu. Ktos znalazl "porzadny" fotelik dla dziecka pasujacy do GTV? Ktos w ogole kiedys probowal?
nie smieszne. juz wynegocjowalem ze jak znajde to nie sprzedaje![]()
Slepecci ma jednak rację. Fotelik to tylko do przodu ale rzeczywiście musi być jakaś szalona włoska konstrukcja, którą wpasujesz. Opcja druga: dwa foteliki już masz z tyłu. W tym przypadku masz dwie opcje. Wymontować fotel pasażera lub amputować dziecku nogi żeby nie kopał oparcia i w ogóle żeby miał co zrobić z nogami. Opcja trzecia: wymontować fotel pasażera, fotelik zamontować w miejsce szumnie nazywane "miejscem dla pasażera" i auto zostaje w rodzinie![]()
Nie wiem jak u ciebie z wiekiem dziecka ,ja np. jak już musiałem to sadzałem moją córę na samej podstawce teraz już jeździ normalnie jak już wybieramy się na przejażdżkę ,ale i tak niechętnie wsiada do tyłu i nie dziwię się jej...![]()
Ja nie podpowiem a na dodatek spytam z innej beczkiCzy w Spiderze z 97 czyli przed liftem można wyłączyć poduszkę pasażera?
Dziękuję i pzdr
znalazlem!! http://www.britax-roemer.pl/foteliki...1-2-3-sl-sict/ pasuje fajnie i Mlody ma sporo miejsca. Z przodu zona o wzroscie 170 cm jedzie wygodnie![]()