Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Hałas przy przełączaniu wstecznego.

ideally
    Gość

Domyślnie A 156 2,0 - Hałas przy przełączaniu wstecznego.

Alfa 156 2,0TS '98.

Dziwne zachowanie skrzyni przy przełączaniu biegów.

Tylko i wyłącznie przy wrzucaniu wstecznego następuje dziwne uderzenie aż czuć w całym aucie (trzęsie nim). Dodam, że nie zawsze to występuje, gdy wcześniej poruszam biegami na luzie. Co to takiego? Dodam, że przy wrzucaniu innych biegów nie ma tego.
    Ostatnio edytowane przez ideally ; 22-07-2009 o 06:36

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

ideally wytłumacz mi dwie sprawy - dlaczego piszesz z 2 profili i czemu usuwasz treść własnych postów z drugiego nicka

http://www.forum.alfaholicy.org/members/gregor_s.html

chodzi o post z którego przed chwilą usunąłeś cała identyczną treść

http://www.forum.alfaholicy.org/147_...ia_manual.html

???

PUNKT 16 REGULAMINU MÓWI JASNO :

Posiadanie kilku kont, bez zezwolenia administracji - BAN na IP.

ideally
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    ideally wytłumacz mi dwie sprawy - dlaczego piszesz z 2 profili i czemu usuwasz treść własnych postów z drugiego nicka

http://www.forum.alfaholicy.org/members/gregor_s.html

chodzi o post z którego przed chwilą usunąłeś cała identyczną treść

http://www.forum.alfaholicy.org/147_...ia_manual.html

???

PUNKT 16 REGULAMINU MÓWI JASNO :

Posiadanie kilku kont, bez zezwolenia administracji - BAN na IP.
    Nie ja a mój brat, nie można mieć dwóch komputerów podpiętych? Nie widziałem, że to zbrodnia. Cóż, chciałem z mojego konta napisać i zdecydowałem się tamto wykasować. Myślałem, że usłyszę odpowiedź, pomoc, ale nie zarzuty... szkoda słów.
    Ostatnio edytowane przez ideally ; 22-07-2009 o 06:24

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ideally Zobacz post
    Nie ja a mój brat, nie można mieć dwóch komputerów podpiętych? Nie widziałem, że to zbrodnia. Cóż, chciałem z mojego konta napisać i zdecydowałem się tamto wykasować. Myślałem, że usłyszę odpowiedź, pomoc, ale nie zarzuty... szkoda słów.
    Nie to nie zbrodnia , jak dla mnie możesz mieć nawet pięć komputerów podpiętych . Ja jestem tutaj od pilnowania porządku w dziale więc dziwi mnie Twoje postępowanie. Dwa nowe profile piszą to samo a za chwilę ktoś usuwa całą treść więc dlaczego jesteś zdziwiony . Użytkownicy nie mogą usuwać własnych postów tylko je edytować a usuwać mogą moderatorzy , administracja . Do zgłaszania problemów z postami służy ten mały trójkąt z wykrzyknikiem , więc na przyszłość jak coś Ci wyjdzie nie tak po prostu go użyj . Przy logowaniu czytałeś regulamin ?

KONIEC OT

ideally
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007 Zobacz post
    Nie to nie zbrodnia , jak dla mnie możesz mieć nawet pięć komputerów podpiętych . Ja jestem tutaj od pilnowania porządku w dziale więc dziwi mnie Twoje postępowanie. Dwa nowe profile piszą to samo a za chwilę ktoś usuwa całą treść więc dlaczego jesteś zdziwiony . Użytkownicy nie mogą usuwać własnych postów tylko je edytować a usuwać mogą moderatorzy , administracja . Do zgłaszania problemów z postami służy ten mały trójkąt z wykrzyknikiem , więc na przyszłość jak coś Ci wyjdzie nie tak po prostu go użyj . Przy logowaniu czytałeś regulamin ?

KONIEC OT
    Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Nadal nie wiem co ze skrzynią biegów, czy to normalne w alfach, że tak się dzieje? Miał ktoś podobnie? Dodam, że sprzęgło nie ślizga się (jeszcze), ale za to bierze już bardzo wysoko.
    Ostatnio edytowane przez ideally ; 22-07-2009 o 14:05