Cześć,
Wie ktoś jak zsynchronizować ulubione kontakty z telefonu na Androidzie? Synchronizują się w aucie kontakty, ale ulubione są puste:/
dzięki!
Cześć,
Wie ktoś jak zsynchronizować ulubione kontakty z telefonu na Androidzie? Synchronizują się w aucie kontakty, ale ulubione są puste:/
dzięki!
Mi nawet nie udało się zsynchronizować kontaktów. Jeśli jest jakiś specjalny tips and tricks to poproszę o pomoc. Ponowne parowanie telefonu nie pomogło.
wejdź w telefonie w ustawienia/aplikacje/ Alfa Connect/Uprawnienia/i tam zezwól na kontakty. Ponownie sparuj. Mi zadziało, ale wciąż pozostaje problem z Ulubionymi. Nie wiem jak dodać ręcznie uprawnienia Ulubione kontakty do AlfaConnect lub w inny sposób to rozwiązać...
ps. w sumie nie wiem czy to faktyczne rozwiązanie na synchro kontaktów czy też przypadek...
moze zupdatuj soft radia (bo pewnie masz stary?) skasuj parę i zrób od początku na nowo na wszelki wypadek
a co do Ulubionych, te te niestety u mnie tez nie przenoszą się, ręcznie trzeba sobie dodać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.