Panowie
Strasznie irytują mnie zacieki na drzwiach, które powstaja pod lusterkami. Czy jest na to jakiś patent? Przeszukalem pół forum i nie znalazłem takiego tematu.
Pozdrawiam
Panowie
Strasznie irytują mnie zacieki na drzwiach, które powstaja pod lusterkami. Czy jest na to jakiś patent? Przeszukalem pół forum i nie znalazłem takiego tematu.
Pozdrawiam
"...Alfa 159, the fact that you're breathing doesn't mean you're alive..."
BMW G01 LCI M40i 360PS/AR Stelvio 2,0 Multiair 200PS (2019-...)/Lexus IS200t 245PS (2016-2019) / AR 159 Sedan 2,0JTDM 170PS @206PS/420Nm Nero Carbonio (2011-2016) / AR 156 Sedan 2,4JTD CF3 140PS Nero fuoco (2008-2011)
Po myciu czy na codzień? Po myciu albo wydmuchać albo np wynalazek Dropnetic Microfiber Madness
Dropnetic jest na magnesy, a nasze alfy są z amelinium. Pozostaje wydmuchanie.
Ha, faktycznie. Zostaje albo kompresor albo dmuchawa
Po myciu? W Giulii też mnie denerwuje, jak jadę i leję płynem ze spryskiwaczy na szybę, i to wpada na boczą i lusterka dostając dziwnych zawirowań od powietrza.
Kiedyś widziałem jak ktoś miał uszyty (kupiony ?) specjalny pokrowiec na lusterka, wyglądało to wprawdzie jak skarpeta z dużą dziurą naciągnięta na lusterko, ale podejrzewam że do czasu wyschnięcia zadanie swoje spełniało. Może jakby ktoś to ładnie uszył i dopasował to można by z czymś takim jeździć.
No nie, k...a, całe nadwozie obszyć![]()
Czy rozbierał ktos lusterko? Potrzebuję przełożyć elektronikę z jednego do drugiego...
Dzięki wielkie.