Witam serdecznie wszystkich mam takie pytanko do a mianowicie mam problem. Wymienilem caly kompletny rozrzad ze wszystkimi rolkami ,napinaczami ,paskami ,pompa ,wariatorem ze wszystkim co ten silnik ma. Problem jest taki ze silnik nie rowno pacuje ,jak jest zimny to jest ok a jak przekroczy 75 stopni to jakos tak cyka w okolicach kolektora ssacego i wtryskow. Strasznie smierdzi paliwem z tlumika a przed wymiana rorzadu nie mialem takiego problemu wogole jakos moj silnik dosc glosno pracuje moze sie czepiam ale na bank jest cos nie tak mechanik mowil mi ze swiece sa nie za bardzo 2 cewki z 4 tez takie sobie ,ale czy to mogloby byc przyczyna nierownej pracy cykania? czy moze to wina ecu bo jak odebralem auto to mechanik chyba nie odlaczyl akumulatora bo stacje w radiu dzialaly normalnie. Jestem w kropce i potrzebuje pomocy tak jak czytalem o tym poscie na temat ecu mam podobne objawy do 2500 taka jakas zamulona a potem jest juz dobrze prosze o jakas pomoc w rozwiazaniu problemu pozdrawiam serdecznie.