Pojawił mi się taki problem: W aplikacji My Alfa Connect na telefonie (i WWW) pojawia się alert 'Silnik'. W zeszłym tygodniu pojawił się ze dwa razy, potem znikł, i wczoraj pojawił się znowu. W samochodzie nie ma żadnego problemu: żadnych podejrzanych kontrolek, żadnych komunikatów, w OBD nie ma żadnych błędów - działa jak działał. W sumie, gdybym nie odpalił apki w celu sprawdzenia przebiegu, problemu by nie było
W zeszłym roku miałem dość podobną sytuację (ale w innej Giulii): Pojawił się alert 'System ładowania'. Pojechałem nawet z tym do ASO, posprawdzali, pobadali, i powiedzieli, że nic nie widzą. Po jakimś czasie alert przestał się pojawiać.
Znalazłem coś podobnego tutaj:
https://www.giuliaforums.com/threads...lfa-app.66818/
Choć ja maila nie dostałem, tylko w apce ikonka przy 'Silnik' jest żółta z wykrzyknikiem a nie zielona.
Jednocześnie nie widzę, żeby problem był bardzo szeroki, ale nie wiem, może mało kto używa My Alfa Connect.
No i zastanawiam się czy to sprawa dla ASO czy dla programistów serwisu My Alfa Connect... Ma ktoś jakieś doświadczenia w temacie? Może nie jestem jedyny?