WItam jak już wczesniej pisałem na forum kupiłem niedawno Alficę 147 ( 5D ) z 2003r
Jeździ się zaje...cie !!!! - autko jest dynamiczne i idelanie wchodzi w zakręty , jaku kupieł powiedziałem sobie tak ok przez jakis czas prowadze totalnie powoli i ostrożnie by wyczuć maszynę - efekt jadę jadę i patrzę a jadę 100Km/h![]()
Ok ale postanowiłem że dopiszczę ten pojazd , więc była wymian płynów itp , żarówek . wiem że w zeszłym roku był wymieniany alternator it itd więc myśę że poważniejsze wymiany będą mmnie czekać dopiero w przyszłym roku . Ale jest kilka rzeczy które musze zrobić i jeżeli macie jakies pomysły to proszę bardzo o pomoc
1. Brak jednego pasa na tylnim siedzeniu ( zamówiełem na allegro tak że myslę że będzie ok )
2. Brak gałek na raczkach do opusczania tylnej szyby - nie mam pojęcia gdzi tego szukać
3. pęknieta plastikowa osłonka elektryki w kabinie przy tylnim fotelu zaraz przy progu ( za kierowcą ) - też nie mam pojęcie gdzie tego szukać
4. Jedna para siedzeń z tyłu się nie blokuje - tzn - wciskam przycisk dociskam siedzenia i nic tak jakby nie łapał - czy da się to jakoś naprawić wymienić element bolkujący bez wymiany siedzenia ???
5. Mam autoalarm i jeden pilot do niego - czy da się gdzieś zrobic kopie tego cuda w razie jakby go szkal trafił ??
Pozdrawiam wszystkich Alfoholików i czekam na pomoc przy pogłebianiu tego zgubnego nałogu![]()