Witam gdzie w dobrej cenie kupic komplet rozrzadu firmowy najlepiej paski contitech a rolki SKF tak mysle? Prosze o linki z sklepami co sprzedaja dobre czesci do alfy
Witam gdzie w dobrej cenie kupic komplet rozrzadu firmowy najlepiej paski contitech a rolki SKF tak mysle? Prosze o linki z sklepami co sprzedaja dobre czesci do alfy
Tutaj mają części dobrych firm i w dosyć przystępnych cenach.
http://www.iparts.pl/auto/alfa-romeo...09,2-2053.html
sprawdź jeszcze tanifiat na alledrogo i zagadaj do użytkownika puotek. Ludzie chwalą.
+autosklep 24
Ostatnio edytowane przez dance1 ; 04-11-2009 o 21:12
jeśli będziesz zainteresowany, to postaram się wykręcić coś taniej od konkurencji![]()
polecam płotka
i autosklep24 na alledrogo![]()
Ja kupiłem u użytkownika allegro: tanifiat. ASO dało gwarancję na 120tys. na tych częściach... Wielorowkowy: Contitech
PS. Puotek mi nie odpisał na pw jak pytałem o części, więc foch, hehePewnie któryś z nas nie otrzymał maila znając życie...
Poszukaj pasków Dayco, nie zakładaj Contiego na rozrząd, ale do napędów zewnętrznych jak najbardziej może być. Pamiętaj o kupieniu paska do wałków wyrównoważających. Dlaczego Dayco, no może to dziwne, ale znajomy mechanik z serwisu fiata, nie chce innych, twierdzi, że inne hałasują.
Contitechy mają dziwną skłonność do wyciągania się, widziałem już ze dwa takie paski i nigdy ich nie zakładam, chyba że klient się uprze. Generalnie Dayco i tylko Dayco, zresztą idą na szły na pierwszy montaż do TS.
Może i moja wina, że powtarzam czyjeś zdanie, ale to opinia mechaników, sprzedaję często paski do serwisu Fiata (jak robią znajomemu) zawsze pierwsze pytanie o Dayco, może dlatego, że często się trafiają jako oryginały.
No i obiegowa opinia o innym "module" zęba, ale to właśnie dotyczy Gates'a. Chociaż jak u siebie wymieniałem też założyłem Dayco, mój mechanik pracuje w Fiaciewięc by mnie wywalił z garażu gdybym co innego przywiózł.