Witam panowie czy da sie wynienic sprzegło bez wyciagania silnika potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo jutro mnie czeka wyniana i musze to ogarnac i nie wim czy wyciagarke łatwic boxer 1.4
Witam panowie czy da sie wynienic sprzegło bez wyciagania silnika potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo jutro mnie czeka wyniana i musze to ogarnac i nie wim czy wyciagarke łatwic boxer 1.4
mozna bez
_zagiel_ no ok wielkie dzieki ale to da sie skrzynie wyjac bo raczej nie trzeba siilnik przesunac do przodu ??? szukałem ale szukajka mnie lubie i nic nie znalazłem najlepiej jak by ktos z waz mi dał linka jak jest na forum jak to zrobic z zdjeciami i opisem
i jak moze mi to ktos jakos rozjasnic ????
Panowie to naprawde pilne
Witam. Z tego co się orientuje to silnika nie trzeba wyciągać, a jedynie podeprzeć, i odkręcić sanki w celu wyjęcia skrzyni. Na forum kiedyś było opisane chyba w dziale porad.
Pozdrawiam
Tutaj jest link, było na stronie głownej
http://www.alfaholicy.org/zrob-to-sa...na-sprzga.html
Ostatnio edytowane przez dencior ; 06-12-2009 o 11:42
Dzieki chłopie wielkieale mi o boxera chodziło
jak bys potrzebał czesci jakies to pisz posiadam 145 na czesci rozebranom z małym przebiegiem nie jezdzona na lpg ani po PL
o to ja bym skrzynie potrzebował w dobrej cenie. ale widzę że trochę z daleka jesteś...
Sorry wielkie Albert. Za późno sie opamiętałem że to o boxerka chodzi, moje niedoczytanie. Przepraszam.