Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Kluczyk

Bjern
    Gość

Domyślnie Kluczyk

Witam, tym razem pytanie związane z estetyką ;-) Gdzie mogę kupić kluczyk, a dokładnie obudowę kluczyka z pilotem. Moje są strasznie ściorane. Fajnie by było nabyć samą obudowę bez wnętrzności, które są sprawne. Pozdrawiam Michał

cysio
    Gość

Domyślnie Re: Kluczyk

Cytat Napisał Bjern
    Witam, tym razem pytanie związane z estetyką ;-) Gdzie mogę kupić kluczyk, a dokładnie obudowę kluczyka z pilotem. Moje są strasznie ściorane. Fajnie by było nabyć samą obudowę bez wnętrzności, które są sprawne. Pozdrawiam Michał
    ASO, allegro, ewentualnie punkty dorabiania kluczyków - widziałem, że mają kluczyki scyzoryki, może coś podejdzie i da się coś przerobić. To pierwsze co mi na mysl przychodzi... Daj znać bo sam mam jeden do drobnej reparacji.

Emenems
    Gość

Domyślnie

Te kluczyki są beznadziejne. A gumowy przycisk do centralki na grzbiecie kluczyka to poroniony pomysł. Mam 3 kluczyki i z każdego ta gumka złazi

Korczu
    Gość

Domyślnie

przerabialem ten temat

nie da sie wymienic samej obudowy(probowałem),w aso komplet kluczykow kosztuje 450zł i trzeba miec w tym przypadku karte codową,albo tansza opcja dobry elektryk,mianowicie dostajecie od niego 2 kluczyki scyzoryki(niestety juz bez loga alfa romeo :roll: ) on programuje je i jest git.

koszt 2 kluczykow scyzorykow to granica 150 zł + robocizna okolo 50 zł.niektore warsztaty robocizne maja wliczona w koszt kluczykow.na allegro macie duzy wybor kluczykow uniwersalmych,mozna kupic taniej i zaplacic elektrykowi za robocizne.

Kluczyki Alfa Romeo sa jednorazowego kodowania-niestety!