Nazdar.
Chcela by som Vás požiadať o pomoc.
Čítala som veľa postov na fórum, ale veľa vecí nechápu.
Preto by som sa chcela opýtať na niekoľko problémov s mojim autom kým pôjdem k mechanikovi.
Ak niekto už písal o tomto na fóre, tak možno niekto vie kde a nápise mi kde mam toho hladat. Budem veľmi vďačná.
1. Ak motor je vychladnutý, je všetko v poriadku. Horšie je ak motor je horúci. Vyzerá ako by sa dusil a nezrýchľuje tak rýchlo, ako na studeným motore.
2. Teplota motora stúpa len minimálne. Do práce jazdím asi 20-30 minút. Kedy jazdím väčšie vzdialenosti, alebo dlhodobo v dopravnej zápche, teplota motora niekedy stúpa až na 90 stupňov.
3. Spojka funguje takmer na konce, hore.
4. Niečo blokuje spojkový pedál v dvoch miestach. Je to tak isto, kedy stláčam pedál, aj kedy nohu dám preč z pedála.
Ďakujem vám za akúkoľvek pomoc.
Pozdravujem
Google Translator:
Cześć.
Chciałbym prosić o pomoc.
Czytałam wiele postów na forum, ale nie rozumiem wielu rzeczy.
Dlatego chciałabym zadać kilka problemów z moim samochodem zanim pójdę do mechanika.
Jeżeli ktoś już pisał o tym na forum, więc może ktoś wie gdzie i napisze do mnie, gdzie mam szukać. Jestem bardzo wdzięczna.
1. Jeżeli silnik jest zimny, wszystko jest w porządku. Gorzej jest gdy silnik jest gorący. Wygląda to tak, jakby dusil i nie przyspiesza tak szybko, jak zimny silnik.
2. Temperatura silnika wzrośnie tylko nieznacznie. Jeżdżę do pracy 20-30 minut. Kiedy jazdy na długich dystansach, czy w długim korku, temperatura silnika czasami wzrasta do 90 stopni.
3. Sprzęgło działa prawie na końcu, u góry.
4. Coś blokuje pedał sprzęgła w dwóch miejscach. To samo przy ściskaniu pedału i kiedy oddać nogę z pedału.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam