zapalam autko, wszystko gra kontrolki sie nie palą, cisnienie okolo 4 bar, jedziemy... przejechałem kilka kilometrow woda sie ugrzała olej zaczynał tez robic sie ciepły, wszystko tak jak zawsze ale samochód przy wyzszych obrotach dostaje wibracji, kierownica telepie jakbym mial niewywazone koła, ale wyzszy bieg predkosc ta sama a kierownica nie telepie. zastanawiajace, wiec wracam do domu. jakies 200m od domu wskaznik cisnienia oleju idzie na 0 i zapala sie kontrolka. silnik wyłączyłem i pierwsze co to na bagnet moze olej gdzies uciekł. patrze na bagnecie wszystko OK. panewki nie hałasują, wiec na nich tez cisnienia nie gubi. zapalam silnik cisnienie okolo 3 bar. Co jest grane? ruszam dodaje gazu i wskazówka znowu idzie na 0. wylaczylem i zostawilem.
O co chodzi? pompa oleju? moze zawór w pompie oleju jest uszkodzony? Czy pompe można poddac regeneracji czy tylko nowa? Jeżeli nowa to gdzie kupic bo dzwonilem do sklepow przejzałem internet i nie ma. Tylko ASO? Tylko tam to skasują jak za zboże. No i te dziwne drgania podczas jazdy?