mam peknieta troche od góry obudowe od tego filtra, czy to w czyms bedzie szkodziło?dokładnie to jest peknieta osłona od górny od strony zderzaka,
mam peknieta troche od góry obudowe od tego filtra, czy to w czyms bedzie szkodziło?dokładnie to jest peknieta osłona od górny od strony zderzaka,
domyslam sie ze to jest to, taka prostokatna plastikowa pucha pod zbiorniczkiem spryskiwaczy, mozna tak z tym jezdzic, pilnie prosze o pomoc gdyż niewiem czy to wymieniac dopuki mam rozebrana belle
Kolego a czy niedało by w jednym temacie opisac połowy twoich problemów ? bo jak narazie tematów jest kilkanascie jak nie więcej a mozna by było to w 1 lub paru tematach zmieścic a nie zaśmiecac tak forum
Filtr ten ma wężyk i a wężyk jest podłaczony do kolektora ssącego więc jest tam podciśnienie. Teraz pytanie czy pęknięcie ma na to jakiś wpływ ? Sam powinieneś widziec jak zachowuje sie twoje auto
szybko odpowiem na pytanie , nie sprawdze jak zachowuje sie auto poniewaz jest rozebrane po kolizji, wiec nie mam mozliwosci sprawdzic dlatego zwracam sie z prosbą do was, poza tym odpalałem tylko na postojua tak sie nie sprawdzi gdyz nie ma obciazen