Witam
Potrzebuję numeru katalogowego sprężynki i tego plastikowego zaworka co siedzi w tej sprężynce.
Moja gdzieś wyskoczyła w śnieg i nie mogę jej odnaleźć
W epperze tego nie ma.
Gdzie mogę dostać te magiczne cudo?
Pzdr.
Witam
Potrzebuję numeru katalogowego sprężynki i tego plastikowego zaworka co siedzi w tej sprężynce.
Moja gdzieś wyskoczyła w śnieg i nie mogę jej odnaleźć
W epperze tego nie ma.
Gdzie mogę dostać te magiczne cudo?
Pzdr.
Witam. Zaworek dostępny jest jedynie w serwisie. Sam wymieniałem i zapłaciłem za niego 14 zł. Pozdrawiam
Możesz podać Kolego dane sklepu - szukam i nie mają u mnie w okolicy :-/.
Sorrki za odgrzebanie ale nie chce tworzyć nowego posta... Na śląsku w każdym ASO krzyczą że już nie da się kupić tego zaworka ma ktoś jakieś namiary na sklep online? Lub może ktoś ma opchnąć ten pierdolniczek...
Spróbuj w ASO Białystok (sklep z cześciami zamiennymi) nie pamietam telefonu w nece znajdziesz. Jedyny minus ze trzeba zapłacić za przesyłkę 40 - 50 zł ponieważ wysyłają tylko kurierem chyba DHL.
Dla wszystkich szukających zaworka trzeba szukać pod numerem 71715148 ... Gdyż z jakiegoś powodu zmienili numer i pod nr 71713715 jest jako część "wygaśnięta"
Wiem że temat stary, ale chciałem ustrzec osoby które w przyszłości będą zmuszone do zakupu zaworu o którym mowa jest w tym temacie i żeby nie popełnili tego błędu co ja i nie posłuchali rad z posta wyżej. Nigdy nie nastała żadna zmiana numeru katalogowego tego zaworu, chyba że u mechanika Mietka który ma swój warsztat w stodole i naprawiał tam auto Winiar00. Ostatnio szukając takiego zaworu posłuchałem rad Winiar00 który twierdził że zmieniono numer i pod starym nie ma tego elementu, byłem tak pewien jego słów że mu uwierzyłem na słowo (bo przecież niby kupował ten zawór) i szukałem tego elementu pod podanym przez niego numerem. Nigdy nie było elementu o takim numerze, wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem, nawet telefon do ASO Alfy Romeo nic nie dał "nie ma czegoś takiego" i koniec. Dopiero odwiedziny w ASO Fiata sprawiły że doszliśmy z panami do sprawy, stwierdzili tylko "nie wiem kto Panu takich bzdur naopowiadał ale ten numer nigdy się nie zmienił"
Tak więc, ten element spokojnie można zamówić w ASO Fiata/Alfy bez żadnych problemów pod numerem 71713715
Mam nadzieję że komuś się to przyda.