Szczerze mowiac dobrze wyglada po prostu tak. I jak dla mnie +1 za zdjecie dekielkow - moim zdaniem tego typu felgi wygladaja 100x bez nich.
Jesli chodzi o propozycje, to coz - czern? Moze czerwony, ale to typ koloru, gdzie albo sie spodoba, albo ludzie beda go nienawidziec.
Myślałem o czarnym bo cała Alfa ciemnaSzyby światła środek. A te felgi tylko takie jasne.
Cóż Ci doradzić, ogólnie już świetnie wygląda. Ale ciemne auta wyglądają fajnie z ciemnymi felgami plus spolerowane ranty, coś na ten styl
http://www.dhwheels.com.pl/dhw/felgi/S038%20BLACK/i.jpg
właśnie tak chcem zrobić tylko rant pomalowany bo był zjechany.
Mnie osobiście się czarne felgi nie podobają tak jak jest , jest dobrze nic bym na Twoim miejscu nie kombinował.
Wiadomo każdy ma inny gust jednym podobają się czarne felgi innym nie, ja należę do tych drugich.
ja bym wogóle nie malował , kolega miał potwornie porysowane i zdecydował sie przemalować "domowym" sposobem i jest chyba gorzej niż było . Każdy praktycznie kontakt z czymś zostawia ślady ;o on je musiał po paru miesiącach ponowenie malować. Ja mam oryginalny lakier na felgach od prawie 2 lat i z 3-4 ryski sa ale tak to są jak nowe !!
Hmm, nie każde felgi nadają się do malowania to tak wg mnie w oryginalnym kolorze wyglądają spoko, no ale czarny kolor jest ok najlepiej właśnie półmat, choć ja ostatnio dumam nad ciemnym grafitowym tylko czy w Borbetach C nie będzie to wyglądało tragicznie ......