Witam od wczoraj jestem szcesliwym posiadaczem 147 JTD 2002 wczesniej byla 145 ze autko nie jest nowe wiec ma parę usterek,
1 na początku zauważyłem ze lewa lampa świeci za nisko, regulacja nic nie dala wiec dotknolem silniczek i sie zepsuło, jak nie chodził wcześniej to teraz chodzi caly czas i sie nie chce wylonczyc, i teraz pytanie zeby go wykrecic musze sciagac lampe ?? a jesli tak to jak sciagnoc zderzak ??
2 problem to prawa szyba :/ otwiera sie 2 cm i potem sie zamyka ale tylko 1cm i jest nie domknięta, jak rozebrac boczek zeby nic nie polamac???
3 to juz pytanko dotyczy silnika ma przejechane spokojnie 200 tys choc na liczniku ma 150tys ale o tym to juz wiedzialem, i teraz czy te JTD kopcom podczas przyspieszania, bo u mnie wyglada to tak ze jade 100km/h (stala predkoscia) deptam mu do dechy i przez 1-2 s zakopci na czarno i potem bez dymu "ciśnie" widzialem sporo TDI i kopca wszystkie tak jak moja Alfa tylko ze tu jest JTD
4 Jak odkrecic glosnik z tylu, sciagnolem dekielek ale srubek nie widacwersja 3/5
Byl bym wdzieczny za udzielenie tych odp pozdrawiam !!!!!