Witam ,czy kierownica od 147 bedzie pasowala do 156 z 2005? chodzi o to ,ze chcialbym zalozyc z przyciskami, a wiecej dostepnych jest od 147.
Witam ,czy kierownica od 147 bedzie pasowala do 156 z 2005? chodzi o to ,ze chcialbym zalozyc z przyciskami, a wiecej dostepnych jest od 147.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 09-07-2010 o 07:12
Tak pasuje. Mam taką nawet do sprzedania. Ale do czego Ty ją chcesz podpiąć, że tak spytam?
Mysle ze podpiabym ja do kabli ktoe powinny byc w kolumnie gdyz dzwonilem do ASO i po VIN sprawdzili ze kiedys miala taka kierownice.Mysle ze byl dzwon i gosc zalozyl zwykla,ma tez naglosnienie BOSE wiec chyba musiala byc(moim zdaniem),moglbys przeslac fotki na meila i jaka cena cie interesuje,misiu7911@poczta.fm
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Ja jakis czas temu zadawałem podobne pytanie na forum i wyszlo, że nie pasuje z 147 do 156 był też temat o wymianie takiej kierownicy - ale udalo się zakupić Alfe, która już miała kierownice wielofunkcyjną
Na Allegro pisza, że do 147 i do 156 ale to nie prawda! Nie pasują więc szukaj tylko do 156.
Dzikuje wam wszystki za odpowiedzi,teraz juz wiem ,ze musze szukac tylko do 156. Czy wymiana jest trudna?Beda jakies problemy,potrzebne sa jakies specjalistyczne narzedzia?
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 09-07-2010 o 07:13
Są dwa rodzaje wieloklinu w 147. Ja osobiście ją miałem założoną na dwa dni w mojej 156 FL gdy obszywałem swoją i pasowało wszystko bo miała zwykły wieloklin, a kupiłem ze 147 przywiezionej z Belgii. Jedyna różnica była w kolorze plastiku koło przycisków i innym łączeniu skóry ale to też w 156 inne bywało. Mam też kilka z innym frezem więc trzeba szukać takiej, gdzie wieloklin jest jednakowy.
Co do zdjęć to postaram się po weekendzie zrobić bo wyjeżdżam dziś i wracam w niedzielę wieczorem.
---------- Post dodany o godzinie 01:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:11 ----------
Manual zdejmowania mam wraz ze zdjęciami, więc mogę Ci też przesłać. Zresztą chyba go na forum umieszczę, jak znajdę chwilę.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 09-07-2010 o 07:14
Tak jak kolega pisze są 2 rodzaje wieloklinu w 147. Jedna kierownica podchodzi do 156 p&p a w 2 trzeba trochę szlifować.