Zastanawiam się nad kupnem radia jak w temacie, może ktoś z forumowiczów takowe posiada - ważne by był w idealnym stanie, rozkodowane i w dobrej cenie![]()
Zastanawiam się nad kupnem radia jak w temacie, może ktoś z forumowiczów takowe posiada - ważne by był w idealnym stanie, rozkodowane i w dobrej cenie![]()
to ja sie tez tak docisne kupie nawet z uszkodzonym cd oczywiscie za rozsadne pieniadze![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Panowie, poszukajcie na forumowym bazarze - tam zostawcie ogłoszenie![]()
p.s.
Alfy mają mało i w dodatku małych schowków - nie ma miejsca na płyty :/ Lepiej szukajcie z mp3Nie wspominając o tym, że za parę lat, płyty CD odejdą do lamusa (zwłaszcza w przypadku samochodowych odtwarzaczy)
![]()
Może radio z mp3 lepsze i w ogóle ale nigdy nie będzie wyglądało tak dobrze jak seryjne. Poza tym w temacie klik! jest w zasadzie rozwiązanie problemu mp3 dla tych, którzy maja kasę i dla tych, którzy jej nie mają![]()
Są kiepskie..ale każde inne partaczy widok kokpitu wg mnie.
Co dziwne badziewnie grający kaseciak - podłączony adapterem do telefony (I5700) gra 10 krotnie lepiej niż na radiu...więc wzmacniacz jako taki ma OK a odbiornik średniawy.
Miałem na myśli radia nieseryjne. Seryjne może i grają kiepsko ale mi np. w zupełności wystarcza. Szczerze to nawet jestem miło zaskoczony z gry bo po waszych opiniach spodziewałem się czegoś strasznego a nie muzyki.
A może mam kiepskie bębenki xD
I ja właśnie podzielam ten światopogląd. Seryjne radio jakie by nie było i tak najlepiej będzie się komponowało z wnętrzem Belli.Napisał Lucas83
To następnym razem napisz co dokładnie miałeś na myśli bo temat dotyczy radia oryginalnego, które w niektórych wersjach też obsługiwało pliki mp3
Wcale tego nie neguje, a nawet podzielam pogląd, ze pasuje idealnie do deski bo jak by mogło nie pasować ale zależy co dla kogo jest priorytetem czy dźwięk czy wygląd radia. Ostatnio zamawiałem dla kuzyna Keenwooda i z ciekawości podpiąłem pod swoją alfę i nawet na seryjnym nagłośnieniu gra o wiele lepiej, a nowe kosztuje tyle co używany oryginał...I ja właśnie podzielam ten światopogląd. Seryjne radio jakie by nie było i tak najlepiej będzie się komponowało z wnętrzem Belli.
Po podpięciu mojego PIONEER-a ANH P9R także grało super. Weź pod uwagę, ze nawet stockowe radio gra OK z zewnętrznym źródłem (np mp3)
Też szukałem na początku radia seryjnego, bo wiadomo że najlepiej się komponuje. Niemniej jednak kiedy spojrzy się na ceny używek na allegro - delikatnie jest to dość wygórowana cena jak za radio CD. Szukałem seryjnego póki nie natrafiłem - zupełnie przez przypadek na radio JVC w kolorze srebrnym i to jeszcze z czerwonym podświetleniem. Kolor super wpasowuje się w całość panelu a czerwone podświetlenie dopełnia całości![]()
Do tego dochodzą super opcje radyjka - mp3 z CD, USB, mnóstwo ustawień eq, super tunner itd. itp. Cena ok. 300 zł!
No i gra bez zarzutów - nawet gdy słucham jazzu![]()
Ostatnio edytowane przez owcofil ; 18-08-2010 o 09:31