Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Alfa Romeo 166

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 166 3,0 V6 24V Sportronic, Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 JTS, Lancia Thesis 2.4

Domyślnie Alfa Romeo 166

Witam,
    Mam zamiar kupić upragnioną alfe.Szukam i szukam i zawsze coś. Szkam 166 3,0 z automatycna skrzynią i najchetniej w kolorze volcano nero.
    Co sąadzicie o tej?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-3-0...C14062537.html
    Pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Nie polecam jasnego weluru. Po tych prawie 11 latach wygląda jakby tam mieszkało stado cyganów. Na zdj jeszcze jak Cię mogę ale na żywo napewno dramat. Raczej skóra albo ostatecznie jak ja, ciemny materiał. Pozatym wygląda ciekawie, ale jakoś nie wierzę w ten przebieg. Wychodzi 14tyś rocznie. To tak jakby prawie stało w garażu
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Rowerzysta Avatar MaCias
    Mieszka w
    Centrum
    Auto
    soon alfa 166

Domyślnie

Jak to Radom to przebieg masz bankowo kręcony

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Jak dla mnie to jest ok, cena też. Poza tym czymś nad wskaźnikiem skrzyni (pod przyciskami środkowego tunelu). Sam nie wiem co to jest i czy to powinno być. Jeżeli chodzi o welur to muszę zdementować. Welur dłużej wygląda ładniej, trudniej go przetrzeć. Oczywiście mówię w praktyce. Zazwyczaj tak jest że o skórę nie dbają bo się nie chce albo nie umieją i efekt jest taki że po tylu latach skóry są błyszczące, poprzecierane i zmasakrowane. Wiem bo sam niedawno kupowałem i naprawdę byłem zawiedziony. Pojedź i obczaj.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 166 3,0 V6 24V Sportronic, Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 JTS, Lancia Thesis 2.4

Domyślnie

Dziękuje koldzy za szybki odzew.
    Co do tapicerki to docelowo jasna skóra.
    A co powiecie na zaślepkę poduszki kierownicy?Czy tak to wyglada w ogyginale? Wydaje mi się ze jest cos nie tak...

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Moim zdaniem wszystko jest ok. Jeżeli chodzi Ci o ten niewielkie szczeliny to ja też tak mam.
    Jeżeli chodzi o skórę to dokładnie takiej też szukałem. Ale naprawdę nie łatwo jest o taką w dobrym stanie (nie wspomnę o lepszym).
    U mnie właściciel nie bardzo dbał o welur (widać brudny) ale jak wyprałem to jak nówka. Życzę abyś znalazł tą skórkę i obowiązkowo się pochwal

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

Ponawiam temat....

A czy ktoś ją oglądał na żywo?

Gino
    Gość

Domyślnie

152 000 tys. km a gałki od ICS ,,zjedzone" nie rozumiem jak można je oskubać?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia