Witam, Gdzie mogę dostać jakiś zamiennik tego węża? jeśli ktoś z was ostatnio wymieniał to prosiłbym o namiary. Na allegro nic ciekawego a w serwisie podobno 185 zł.
Witam, Gdzie mogę dostać jakiś zamiennik tego węża? jeśli ktoś z was ostatnio wymieniał to prosiłbym o namiary. Na allegro nic ciekawego a w serwisie podobno 185 zł.
nie ma zamienników. Jedynie używka lub oryginał ci zostaje. popisz do gości na allegro co mają części do alf może taniej znajdziesz.
ewentualnie w sklepach tunerskich coś byś może złożył ale pewnie to drożej wyjdzie niż ASO, ale warto sprwadzić
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
ja kupowałem u tego kolesia na allegro
http://allegro.pl/listing.php/search...3345&country=1
płaciłem 140 zł ale do 2.4 JTD
pozdrawiam i polecam
Ja również kupowałem ten samiutki wąż, tyle że do 2.4 JTD. I za przedmówcą, polecam tego gościa z allegro. Wąż jest oryginalny i żadne tam zamienniki.A 140zł za taki wąż to nie dużo.
no prosze dobra cena http://allegro.pl/rura-intercoolera-...209424782.html od niego
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Z przesyłką wyjdzie Ci tak samo jak w ASO!
a może by wziąć starą i iść do fachmana który maszyną wygnie np. rurę aluminiową lub z kwasówki ??![]()
Też chciałem wsadzić kawałek rurki z kwasówki, ale niestety dziura jest zbyt blisko obejmy i musiałbym obcinać dalej i za rurką znowu sztukować wąż, wiec gra nie warta świeczki... A tam ciśnienie wali ładne więc wolę wymienić w całości. Widzę że jednak nic taniej nie znajdę![]()
W sumie na allegro z wysyłką. 160 i czekanie 3 dni to prawie to samo co w serwisie 180 i czekanie 1 dzien![]()
powiedz w ASO żeby nie zamawiali z priorytetem, to pewnie z 10-15% rabatu dostaniesz jak poczekasz kilka dni![]()
Niech Cie nie urazi moja wypowiedz ale powiem tak.
Kup nową i nie dziaduj! Rozumiem, że ponad stowa za kawalek gumowego węża to dużo, ale orginał to orginał. Co gorsza kupisz używke za 50-100zł a za tycdzień Ci pęknie.
Sory za ortografie ale wrocilem z knajpy i jakoś mam z tym problem![]()
Bo samochód to nie wszystko