Witam
Nie wiem co się stało ale naciskając guziczek Km zero reakcji nie przełącza na temperaturę ani nie kasuje przejechanych kilometrów macie może jakaś rade ?
Witam
Nie wiem co się stało ale naciskając guziczek Km zero reakcji nie przełącza na temperaturę ani nie kasuje przejechanych kilometrów macie może jakaś rade ?
może kostka z tyłu się poluzowała a regulacja oświetlenia zegarów działa jak i regulacja reflektorów.
tak oświetlenie i reflektory działają tylko nie działa ten guzik od kasowania.
Teraz masz dwie teorie jedna to przycisk walnięty a druga to kabelek gdzieś ma przerwę musisz sprawdzić włącznik, nic tu Tobie nie pomogę bo sam muszę to widzieć.
Nie żebym był debilem ale krótkie naciśniecie zmienia na temperaturę dłuższe zeruje licznik.
Czyli trzeba rozebrać panel i zobaczyć czy kabelek czy przycisk. nie wiem jak w tym tygodniu ale w sobotę postaram się to uczynić![]()
Zgadza się masz rację. Ale kombinowałem na różne metody z zapłonem bez zapłonu krótko i długo i liptontrzeba to rozebrać macie może opis jak się do tego zabrać żeby nie zrobić rzeźni na aucie :]
z boku po obu stronach masz zaczepy metalowe podważasz i wyciągasz, kostka 6 kabli.
Wypiąłem to i jak dociskam mocniej wtyk trzymając i nacisnąłem km to się zresetował licznik przypuszczam że będzie brudne lub pstryczek do wymiany.