Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Zły rok

sylwka727
    Gość

Domyślnie Zły rok

Mam taki mały problem, jakieś 6 miesięcy temu kupiłam Alfe Romeo 156 1.9 jtd w środku po lifcie no i z tego co mam w dowodzie rejestracyjnym wynika że ma 105 km i jest z 2001 roku. I więc tak sprzęgło jest praktycznie skończone i szukam na allegro nowego, nie mogę znaleźć części o takich danych ponieważ wynika że produkcja Alfy która ma silnik 1.9 jtd 105 km/77 kw została zakończona w 2000 roku. Więc ja się pytam o co chodzi.Mógłby mi ktoś, kto ma pojęcie wyjaśnić to? Z góry dzięki za pomoc

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kubacik
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jest 156 JTD 16 V SW i 2.5 V6 SW była Berlina 156 2.5 V6

Domyślnie

witam
    sprawdź po nr VIN w EPER to ci wyjdzie co masz.
    Jak auto z 3-ciej ręki to jeszcze się tylko upewnij czy przeszczepu nie było - doświadczony mechanik pozna czy silnik był wyciagany czy nie.
    pozdrawiam

JFC
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sylwka727 Zobacz post
    Mam taki mały problem, jakieś 6 miesięcy temu kupiłam Alfe Romeo 156 1.9 jtd w środku po lifcie no i z tego co mam w dowodzie rejestracyjnym wynika że ma 105 km i jest z 2001 roku. I więc tak sprzęgło jest praktycznie skończone i szukam na allegro nowego, nie mogę znaleźć części o takich danych ponieważ wynika że produkcja Alfy która ma silnik 1.9 jtd 105 km/77 kw została zakończona w 2000 roku. Więc ja się pytam o co chodzi.Mógłby mi ktoś, kto ma pojęcie wyjaśnić to? Z góry dzięki za pomoc
    Nie patrz na to co jest w dowodzie...ja mam z takimi problemami klientów na co dzień do czynienia, to co wydziały komunikacji wpisują to zostawię bez komentarza.
    Tutaj wpisz swój numer nadwozia i powinno wyskoczyć co i jak...
    http://www.spangerum.com:7080/navi?C...=6&WINDOW_ID=1
    pamiętaj o otworzeniu tego linka w IE.

Użytkownik Świeżak Avatar J.A.N
    Mieszka w
    Ostrów Wlkp.
    Auto
    Alfa Romeo156 1.9 JTD 8V 115 KM 2003

Domyślnie

HEHE też mam buraka w dowodzi rejestracyjnym - wybieram się za to już od roku - jakoś zabrać się nie mogę
    156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM

Uprawnienia