Mam mały dylemat a mianowicie instalacja nie przełączała na LPG wiec pojechałem do "prawdopodobnie" dobrego gaziarza powiedzial ze zresetował sie caly komputer od gazu i musiał mi wgrać nowe ja jechałem on coś tam ustawiał ale dalej trapi mnie to ze gdy mocniej przycisnę a już nie mam za dużo gazu potrafi się dosyć często przełączyć na Pbgaziarz stwierdził również ze powinienem zregenerować sobie wtryski u niego bo już stukają i przydało by się. jednak wole być pewny co do takich rzeczy i pojechałem do innego speca który od czasu do czasu do V zakłada gaz sam zresztą ma mercedesa na V8 i przyjemnie mu to śmiga lecz on stwierdził ze po co się pakować w koszta skoro chodzi i nie potrzeba regenerować . Dlatego proszę aby ktoś doradził kto się na tym zna nie chce żeby coś mej belli zaszkodziło
wiem jedynie ze mam instalacje na stagu-300 ale juzj akie wtryski to nie mogłem odczytać wrzucam zdjęcia jeśli to pomoże.Jeśli ktoś zna dobrego gościa z tarnowa lub okolic to prosiłbym o kontakt do niego.