Witam potrzebuje Nowego przepływomierza BOSCH o nr 0280217111
Mógłby ktoś dać namiary na taki przepływomierz w rozsądnej cenie????
Pozdrawiam![]()
Witam potrzebuje Nowego przepływomierza BOSCH o nr 0280217111
Mógłby ktoś dać namiary na taki przepływomierz w rozsądnej cenie????
Pozdrawiam![]()
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
witam
u mnei taki nowy jest od reki (ale ost sztuka) cena alfaholicka to 720 zł w tej chwili (nie mam na nią wpływu, stare ceny z wysokiego kursu euro) jak cos prv![]()
neistety nie jest to tania sprawa ale jest to org bosch
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
http://allegro.pl/alfa-fiat-przeplyw...322837129.html
używka,ale daja gwarancje ,ja kupiłem używkę Bosha i jeżdze ponad rok na nowe szkoda kasy![]()
W rozsądnej cenie nic nie znajdziesz - szukaj wkładu lub przepływomierza od Vectry V6 - będzie sporo tańszy i jest praktycznie identyczny. Polityka cenowa tej - partolącej co się da - firmy to jakiś rasowy bandytyzm i trzeba z tym walczyć dobierając zamienniki z innych marek i głośno o tym mówić. Ciekawe skąd takie rozbieżności cen ? Cyzby przepływki do AR robi dwóch "chińczyków" i dlatego są prawie dwa razy droższe od wersji dla innych marek i od wersji pięciopnowej, która notabene jest bardziej skomplikowania technologicznie. Nie dość, że dołują z jakością to liczą sobie jak za złoto - trzeba ich spuścić po brzytwie i przesiąść się na auto z silnikiem na gaźniku i firma Bosch nie będzie miała komu wciskać swojego chłamu.
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
warunki gwaracji
Warunki gwarancji : Towar zakupiony na naszych aukcjach jest objęty gwarancją rozruchową tz. 10 dni od dnia odebrania przesyłki. Zasadniczym warunkiem gwarancji są nienaruszone plomby gwarancyjne - zabezpieczajace. Gwarancją na części elektroniczne które muszą być montowane w warsztacie specjalistycznym jest uwzględniana tylko po pisemnym oświadczeniu fachowca o stanie uszkodzenia części. W takim przypadku w pierwszej kolejności część wymieniamy na sprawną. Jeżeli nie posiadamy części na wymiane zwracamy pieniądze w terminie do 14 dni od daty otrzymania zwrotu. Nie odpowiadamy za błędy diagnostyczne warsztatów i nie zwracamy pieniędzy w przypadku zakupu i stwierdzenia iż przyczyną usterki jest inna część. Nie odbieramy przesyłek za pobraniem. Niestety nie jestesmy wypożyczalnią !!!
Koszty związane z nieuzasadnioną reklamacją (koszty diagnostyki i przesyłek) pokrywa kupujący. Kupujacy zobowiązany jest na własny koszt dostarczyć zakupioną część w celu wymiany gwarancyjnej -- nastepnie odesłanie po uwzględnionej reklamacji do klienta na koszt J.M.COMPLEKS.
---------- Post dodany o godzinie 11:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:24 ----------
a to ciekawostka, a powiedz mi na czym polega ta identycznosc? pytanie zueplnie szczere, jak to wywwnioskowac, maja ten sam nr wkladu?
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Powiem tak środki elektroniczne w modelach 145 wszędzie są te same czyli wykręcamy boshowski środek tam jest numer nabity i można dopasować nawet z innego modelu ,ja dopasowałem z Bravy jtd za 79 zlp ,gdzie za nowego wołali 550 a auto warte z 5 k ,różnią sie tylko średnica "rur' ,a jak sie nowe kupuje to tez trzeba zamontować u mechanika i musi podbić ,żeby gwarancja była ważna
Ostatnio edytowane przez aquarius01 ; 15-12-2010 o 12:18
Pozdrawiam
Zbyszek
a czy ts-y przy poj 1.6, 1.8 i 2.0 mają takie same przepływki?
---------- Post dodany o godzinie 12:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:41 ----------
bo chodzi mi o to czy musze patrzec na numery, czy np mógłbym do swojej zapodac wkład od tej vectry v6 i smigac? który model vectry?
Wkłady są te same - różnica jest jedynie w średnicy otworu (rury) przez którą przepływa powietrze.Napisał NERO2287
Nie pamiętam - ale jak przeszukasz archiwum to na pewno znajdziesz. Temat był już parę razy poruszany zarówno tutaj jaki i na alfaromeo.plNapisał NERO2287
![]()
Pozdrawiam
Zbyszek