jak w temacie, jak się do nich dobrać bo nie mogę żadnej wyciągnąć, obracam tą oprawką w lewo i w prawo i nie chce wyjść. w jakiej pozycji ma być te uszko oprawki żeby je wyciągnąć?
jak w temacie, jak się do nich dobrać bo nie mogę żadnej wyciągnąć, obracam tą oprawką w lewo i w prawo i nie chce wyjść. w jakiej pozycji ma być te uszko oprawki żeby je wyciągnąć?
kiepskie dojscie nie pamietam dokładnie, ale trzeba chyba kombinować aby najpierw wypiąć kostke później żarówkę, pamietam , że to nie łatwe bylo
Trzeba ciągnąć za to uszko i wyjdzie - samo obracanie nic nie da.
Ja też nie pamiętam dokładnie w którą stronę ustawić te skrzydełko. Wiem tylko tyle, że u mnie było tak przymocowane i się trzymało, że podczas wyciągania ułamałem to skrzydełko to się wkurzyłem i odkręciłem koło oraz zderzak wyjąłem lampę i kombinerkami musiałem wycięgać. Nie zazdroszczę Tobie wymiany tych żaróweczek jeśli będziesz miał podobny kłopot.
To prawda wymiana postojowych jest super, zwlaszcza jak nie ma skrzydelka, ja zatrudnilem zone do wyjecia tych oprawek i musze powiedzie ze poradzila sobie z tym zadaniemale jak to nie mam pojecia
wydaje mi sie ze wyjmuje sie je normalnie wyciagajac cala oprawke bo skoro sie kreca to nie powinny miec zatrzasków.
łukasz155
problem rozwiązany, użyłem do tego szczypiec kątowych i poszło w miarę gładko bez uszkodzeń
Wszystko opisałem tutaj:
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...lanie_sie.html
Pozdrawiam.
- Rafał