witam. chcialem podlaczyc tel w samochodzie. jak sie okazalo mam slot na karte.
i o co chodz.... wsadzam karte i nic.. jak pokazywalo please insert card tak po wsadzeniu caly czas pokazuje..
jakies wskazowki o co chodzi.
witam. chcialem podlaczyc tel w samochodzie. jak sie okazalo mam slot na karte.
i o co chodz.... wsadzam karte i nic.. jak pokazywalo please insert card tak po wsadzeniu caly czas pokazuje..
jakies wskazowki o co chodzi.
Pierwsza rzecz to sprawdź czy właściwą stroną wsadziłeś kartę, gdyż można wsadzić ją na 4 sposoby. Już nie pamiętam ale chyba chip karty powinien być po lewej stronie (od strony wyśw. ICS)
pazik prosze cieee![]()
Hehe. Wiesz czasami proste rzeczy trzeba tłumaczyć
. A teraz tak: latarka w rękę i sprawdź tak na oko przez wejście czy są styki. Prawdopodobnie nie obejdzie się bez wyciągnięcia ICS i przeczyszczenia / ponaginania styków. U mnie czasami nie łapało po włożeniu (szczególnie karty by ERA). Kilkakrotnie wkładałem i wyjmowałem i załapywało. Teraz lecę na Plusie i wszystko gra. Pozdr
dzieki.. sprawdze i dam znac jak poszlo.
.... że się tak wtrącę.....
u siebie wkładałem kartę działającą w wielu telefonach, efekt taki, że nie widział karty. Przemywałem czyściłem styki i nic, zero satysfakcjonującego efektu. Zapodałem nową kartę i telefonik w aucie śmiga OK
Mam pewien niedosyt........ jadąc z pasażerem nie każda rozmowa jest dla jego uszu. Brak dodatkowej słuchawki np. w podłokietniku, która umożliwiła by rozmowę całkowicie prywatną.
Spróbuj zapodać jakiegoś nowego pre-paida, koszt minimalny, a może się okazać, że będzie zbędne czyszczenie styków w telefonie.
Pozdrawiam
mr_pepe
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Dokładnie tak ja Szerszeń pisze można dołożyć mikrotelefon:-) Ja mam orginalnie zamontowana słuchawkę siemensa i jest ona przyczepiona do podłokietnika![]()
Jeśli będzie pasowac gniazdo z radia alfy 147 to posiadam takowe na sprzedaz.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
a ja miałem tak że nie działał guzik wypychający kartę. a w środku mechanizm wypychający kartę zasłaniał styki. delikatnie przesunąłem go do tyłu plastikowym patykiem i zadziałało