Mam pytanie, mianowicie chciałbym doposażyć moją alfę w roletę tylnej szyby,czy roletę tylnej szyby można/da rade wstawić w półkę która jej nie miała?
Mam pytanie, mianowicie chciałbym doposażyć moją alfę w roletę tylnej szyby,czy roletę tylnej szyby można/da rade wstawić w półkę która jej nie miała?
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Oczywiście.Ja tak zrobiłem,kupiłem zdezelowaną półkę z roletą i samą ów roletę przełożyłem.Zawsze taniej aniżeli w aso-krzyczeli jakieś cztery lata temu 1500 zł.
_RAFI_W, dzięki, jak zabrać się aby ją założyć, na co zwrócić uwagę??
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 03-03-2011 o 21:39
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Najlepiej jak zdzwonimy się.
Musisz wyciągnąć tylną półkę, od spodu montowana na wkręty jest roleta. Musisz kupić używaną półkę i albo przekładasz całość lub samą roletę.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
_RAFI_W jak znajdziesz chwilę to opisz dla potomności, przyda się przyszłościowo. Też myślę czy by nie założyć żeby młodemu było wygodniej, póki co posiłkuję się takimi matami na przyssawy z norauto, ale to zbytnio szyku nie zadaje.
to ja mam takie pytanie, do czego przyczepia się rozsuniętą roletę?
Kupując używaną pólkę z roletą należy przycisnąć sprzedawce aby nie zapomniał dołożyć haczyki które montowane są na podsufitce.
haczyki da się zamontować bez problemu? Oryginalna podsufitka nie ma wytłoczeń albo wzmocnień?
Są zaślepki plastikowe w kolorze podsufitki,należy je wyciągnąć i w to miejsce przykręcić haczyki.Wszystko idealnie pasuje.