Witam mam taka sprawe, pewnie bylo to nie raz poruszane ale mimo tego napisze nowy temat. Kupilem niedawno tzn w grudniu zeszlego roku ar 145 1.6 boxer z 95r. jak zapewnial mnie sprzedajacy wszystko bylo wymieniane na czas i w 100% sprawne. Pojezdzilem nia troche i byc moze jestem troche przewrazliwiony ale chcialbym zrobic kapitalny przeglad i wymiane czesci ktore moim zdaniem sa juz troche zuzyte. Na poczatek wymiana plynow, paski (bo zauwazylem ze sa troche popekane), gdy wciskam sprzeglo do konca to slychac dziwne stukniecie i bardzo wczenie bierze, skrzynia biegow (troche twardo wchodza biegi),elektryka mi troche szaleje (swieci kontrolka poduszki powietrznej i kontrolka otwartego bagaznika choc ten jest zamkniety). Jestem totalnym laikiem jesli chodzi o samochody ale bardzo napalilem sie na ten samochod i przez dluzszy czas nie zamierzam zmieniac go na nic innego. Szukam kogos z wojewodztwa Warminsko-Mazurskiego kto zna sie dobrze na tych samochodach i silnkach, kto moglby mi doradzic co jest nie tak.