Witam szanowne grono , na wstępie pozdrawiam wszystkich użytkowników 147nie podobał mi się ten samochód dopóki sam go nie kupiłem
Mam w garazu 156 miałem do niedawna 166
156 to 105 konny dieselek 166 to była 3-litrowa rasowa suka , 147 to dieselek 115 konny z 2003 roku .
A teraz do rzeczy co mnie trapi : po pierwsze szyby otwierają się normalnie , zamykają z przycisków na drzwiach bardzo dziwnie skok co dwa centymetry , i znowu trzeba przycisk kliknąć i tak do konca , jest to bardzo denerwujące , pozatym z pilota otwieranie i zamykanie szyb działa normalnie płynnie , dwa brak zamka na klucz w drzwiach kierowcy jest tylko zaslepka ,zas w drzwiach pasażera jest zamek na otwarcie samochodu z klucza , kolejne przy odpalaniu raz mi miga ze mam wode w filtrze oleju a raz nie , to zalezy , kolejna sprawa która mnie denerwuje to mogający licznik kilometrów , kolejna sprawa to brak mocy co z tym zrobic i za ile bo 115 KM to jednak dla mnie maławo , to chyba tle na chwilę obecną jezeli cos sobie przypomne to dopisze , z góry dzieki i pozdro