Witam!
Jak w temacie,pytanko,jak w prosty i tani sposób zwiększyć moc lub moment w Belli Gtv??
Poza wymiana kata na strumienice,podnoszeniem ciśnień czy zwiększaniem dawki paliwa na pompieZna ktoś coś ciekawego i skutecznego??
Witam!
Jak w temacie,pytanko,jak w prosty i tani sposób zwiększyć moc lub moment w Belli Gtv??
Poza wymiana kata na strumienice,podnoszeniem ciśnień czy zwiększaniem dawki paliwa na pompieZna ktoś coś ciekawego i skutecznego??
Prosto i tanio się nie da!!temat poruszany mnóstwo razy.większość poradzi kupić v6 lub turbo v6.w 2.0 trzeba zbyt mocno ingerować,co z ekonomicznego punktu widzenia jest nieopłacalne.na koniec,nie montój żadnych strumiennic,nie podnoś ciśnień,zrób wydech w dobrej firmie razem z dolotem i na jakiś czas wystarczy.pozdrawiam i powodzenia w modzeniu!
Tak też myślałema Znasz może dobre firmy zajmujące się robieniem na zamówienie układów wydechowych lub gdzie można dostać coś takiego??
Najlepiej w okolicy Krakowa jeśli coś jest![]()
Każdy ogarnięty tłumikowiec ci pomoże.zależy od ciebie czego chcesz.ma być głośno,na markowych gratach,czy trochę skromniej ale też efektywnie.zadzwoń do firmy el-tec pogadaj z panem Wojtkiem,zrobisz sobie wycieczkę do wawy i z nowym świeżym pomrukiem wrócisz do domu,ha,ha!!
z okolicy Krakowa nie znam, ale jest w Siemcach bardzo znany specjalista od wydechu i zasilania
"Motosport" Michał Guzy
Siemianowice, woj. śląskie, kod 41-100
Ulica: Świerczewskiego 10
Telefon: 322281891
nic u Niego nie robiłem ale same superlatywy słyszałem.
O adresik to będzie się można kontaktować,marzy mi się taki podwójny dualz pomrukiem podobnym do V6 Ahhh normalnie wtedy radyjko i wszystkie głośniki odrazu wywaliłbym sio
![]()
ten zabieg nie jest tani, mysle ze za całosc okolo 2kzl bedzie kosztowac w zaleznosci co bys chciał, nieznacznie wzrosnie moc i odrobine moment, termine tez odległe, okolo 2-3 miesiecy sie czeka, chyba ze znajdziesz kogos co Ciebie poleci.Wiem drogo, ale bedziesz miał pewnosc ze jest to dobrze zrobione, i w jednym z najlepszych warsztatów w Polsce.
jest na forum user który w najblizszym czasie oddaje mu swoje auto na kompletny podwójny wydech, cena bagatela okolo 5kzl
ja mam tylny tłumik Ragazzon 2x80, auto z takim kominem juz kupiłem.
pzd