... czy ktos z was wie gdzie moge udac sie w Krakowie zeby wymienic zarowke wskaznika paliwa poniewaz nie swieci przy wlaczonych swiatlach??? Czy to jest duzy problem trzeba odkrecac cala konsole????
Dzieki z gory za uwagi i cenne wskazowki
... czy ktos z was wie gdzie moge udac sie w Krakowie zeby wymienic zarowke wskaznika paliwa poniewaz nie swieci przy wlaczonych swiatlach??? Czy to jest duzy problem trzeba odkrecac cala konsole????
Dzieki z gory za uwagi i cenne wskazowki
max 30 minut roboty samemu ( z 15 minutową przerwą)
trzeba zdjąć konsolę , potem jeszcze chyba ze 3 śrubki i już tylko wykręcenie obudowy z żarówką i wymiana na nową
( pomoc z fotkami w dziale "zrób to sam" w temacie o podświetleniu wskaźników czy jakoś tak )
edit:
teraz dopiero patrzę że chodzi o cross'a
ale temat o podświetleniu po fl też jest w dziale zrób to sam
Super dzieki tylko ze sama napewno sie do tego nie zabiore ..... ledwo orientuje sie jak srobki wygladaja, nie mowiac juz o calej reszcie ...no ale moze kiedys sie naucze ...
Fakt, że wymiana tej żarówki jest prosta i szkoda na to wydawać pieniądze u mechanika.
Jestem pewien, ze w Krakowie znajdzie się chociaż jeden dzentelmen, który z chęcią Ci pomoże, a jesli nie...to zapraszam do Wrocławiazrobimy to z przyjemnością
... wiem, wiem... za daleko
![]()
Bunga, bunga per tutti!
No właśnie brać za taką robotę kasę i to jeszcze od dziołchy to grzech.![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
To zapraszam do Wrocka, jak nie jestem tak "pazerny" jak niektórzy i nawet browara nie wezmę![]()
Bunga, bunga per tutti!