witam ponownie koledzy, mam miske olejową która trochę przecieka widać że była puknięta szukam jakieś na wymianę czy pasuję z innego modelu alfy czy musi byc 156 2.4 JTD, może ktoś ma w rozsądnej cenie do sprzedania![]()
witam ponownie koledzy, mam miske olejową która trochę przecieka widać że była puknięta szukam jakieś na wymianę czy pasuję z innego modelu alfy czy musi byc 156 2.4 JTD, może ktoś ma w rozsądnej cenie do sprzedania![]()
miska z reguly sa drogie do 2,4 na alegro sa w cenie od 800zl jak znajdziesz tansza sa z reguly juz spawane a jezeli masz maly wyciek sprubuj oddac do spawania przeciez spawaja aluminum znac dobrego fachowca
Tak jak powiedzial przedmowca moj (sa bardzo drogie i cziezko je dostac) i nie pasuja od azdnego innego modelu musisz miec dopasowana do konkretnego silnik i modelu...Nawet podbne silniki ale inna marka tak jak Lancia z 2.4 ma juz inna miske niz np moj 2,4...tak ze tylko kicha jest z miskami
hmm troche lipa no nie wiem zobacze z kupnem powiem wam tak mam po prostu wyciek przy zakrecaniu sruby widac ze ktos za mocno zakrecal i pelko troche i probowalem kleic moze sprubuje komus dac do spawania, lipa no nic pomysle dzieki wam za pomoc
Dwa miesiace temu moja misa przeszla do histori.
Za używaną krzyczą po ok 800 zł.
Nowa w serwisie fiata 1100 to chyba nie oplaca sie kupywać używanej![]()