musze kupic dwa halogeny na przód i z racji tego ze za uzywki wołają 80zł sztuka zastanawiam sie nad nowym kompletem depo za 200zł. Tylko jak to świeci?? oryginalne carello jakos specjalnie szału tez nie robią a te depo testował juz ktos??
musze kupic dwa halogeny na przód i z racji tego ze za uzywki wołają 80zł sztuka zastanawiam sie nad nowym kompletem depo za 200zł. Tylko jak to świeci?? oryginalne carello jakos specjalnie szału tez nie robią a te depo testował juz ktos??
Jakieś 2 miesiące temu kupiłem Depo. W porównaniu do oryginalnych 11-letnich reflektorów świecą znacznie lepiej. Jakość wykonania jest jednak gorsza. Na razie jestem zadowolony. Reflektory są szczelne, dobrze oświetlają drogę.
Też mam Halogeny DEPO i jak na razie nie narzekam. Szczelne, świeca o niebo lepiej niz sfatygowane staruszki, myślę że warto w nie wejść.
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Też mam. Jeden mi paruje. Ogólnie zadowolony, po poprawnym ustawieniu świetnie się sprawdzają.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA