Witam. Mam problem z podłokietnikiem środkowym kierowcy , podniosłem go i został w pozyci pionowej. Czy może ktoś miał taki przypadek i wie jak się do tego zabrać?
Witam. Mam problem z podłokietnikiem środkowym kierowcy , podniosłem go i został w pozyci pionowej. Czy może ktoś miał taki przypadek i wie jak się do tego zabrać?
Nie nie miałem takiego przypadku, raz mi się przyciął, ale poruszałem i poszedł.
PS. Dobrze, że co innego Ci nie zostało na stałe w pozycji PIONOWEJ![]()
W podłokietniku w jego czołowej stronie tzn tak jak zabierasz się do jego otwarcia jest duży że tak to ujmę pofałdowany czy nacinany lub też prążkowany haha przycisk jak go naciśniesz to zwolni się blokada podłokietnika regulacja w trzech pozycjach tak jak wysoko chcesz go mieć ustawionego , no ale pion to chyba ćuśke za dużo daj znać czy dałeś rade , pozdro.
Własnie ten przycisk nie działa i nie wiem jak sie do tego zabrać. ps.Na stałe nie ale dość czesto jest w pozyci pionowej.
Wyciągnij go jakoś i zobacz co jest grane musi tam coś być.
Nie grzebałem aż tak bardzo w podłokietniku i nie wiem jak to jest zbudowane, ale generalnie na twoim miejscu zdemontowałbym cały tunel środkowy i zabrał do domu na oględziny. Jak wyciągnąć tunel masz w dziale zrób to sam: http://www.forum.alfaholicy.org/zrob..._recznego.html