jakaś usterka poduszek powietrznych, albo wyłączona poduszka czołowa pasażera ( nie sprawdzałem jaka pali się kontrolka po jej wyłączeniu ) Na wszelki wypadek sprawdź kostki pod fotelami. Ogólnie obawiam się ze nie obejdzie się bez fesa i odczytania błędów...
kolego może się zdarzyć, że masz przepaloną żarówkę od podświetlanie tablicy rejestracyjnej bo niby wtedy również zapala się kontrolka od poduszki najlepiej podpiąć pod komputer i sprawdzić
nie wydaje mi się żeby poduszka coś miała wspólnego z oświetleniem... jak wyżej albo wyłączona poduszka albo kostki albo odłącz akumlator na jakiś czas a jak wtedy nie zniknie to jedź na kompa... od spalonych żarówek jest inna kontrolka...
podświetlenie tablicy na 100% nie ma nic do tego... Miałem spalona i pisało na wyświetlaczu po angielsku że cos tam podświetlenie tablicy itd
kolego poczytaj na forum był taki wątek ale niech wam będzie![]()
jak ktoś miał elektrykę nową wkładaną albo przerabianą z jakiegoś powodu i jak mu pseudo elektryk podłączył to tak miał... 2 przewody i mi też może tak świecić...
Może być przetarta/uszkodzona taśma w kierownicy, zużyte lubią się "łamać" na mrozie.
Moze byc ze tasma pod kierownica,badz ta stacyjka do wylaczania pasazera,ewentualnie wtyczki pod fotelami,sensor.Zimno jest to i zaczyna sie dziac.Najlepiej podlaczyc kompa,aby zawezic winowajce![]()