Witam,
poważnie się zastanawiam nad zakupem tego samochodu :
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...080475166.html
Skontaktowałem się już ze sprzedającym i czekam na więcej fotek, vin itd. Na pierwszy rzut oka do wrzucenia w nią jest około 4000zł ( lampa/lampy ( dołożyłbym xenon, więc i nowy zbiorniczek płynu itd.), zderzak, błotnik, halogeny i na 90% wahacze z przodu, bo koło jest krzywe na fotce... ale jak na żywo- nie wiem. Do tego z 1000zł na skórkę do środka.
Ten cały Gubin, gdzie stoi samochód, wydaje się być jakimś zagłębiem magików - ostatnio ( i chyba nadal ) stała tam 156 sw 2.5 v6 z 2004, na którą w pierwszej chwili mocno sobie ostrzyłem zęby, bo tylko zderzak do roboty i ew. klejenie zaczepów w lampach, bo bez sensem byłoby je wymieniać.
Może ktoś mieszka w pobliżu i mógłby mi na to auto zerknąć ... nie kryję, że mam tam duuuużo kilometrów i jak organizować wyprawę to z lawetą i kupić... a nie jechać i faceta rozstrzelać, że auto z 10 posklejane. A może już ktoś to widział lub zna?
Cieszy mnie fakt, że auto wiem jak wygląda i, że mogę je sam zrobić dla siebie... a nie domyślać się, że było ulepem wcześniej. Jestem nieco przeczulony, bo w piątek znajomy oglądał bmw e46 cabrio w Wołominie i miało mieć do roboty tylko pas tylni.... a okazało się złamane W PÓŁ na podłużnicach.
Pozdrawiam,
Paweł