Czy ktoś wie o co biega - zmieniarka po wypięciu i po ponownym podłączeniu przestała grać ?
Czy ktoś wie o co biega - zmieniarka po wypięciu i po ponownym podłączeniu przestała grać ?
Niemożliwe.
A jak wypinałeś? Zgodnie ze sztuką, przy wyjętym kluczyku ze stacyjki itd?
Brzmi jakoś dziwnie, jakby wtyczka uległa uszkodzeniu.
Można spróbować czegoś łopatologicznego, jak wypięcie aku aby ICS się zresetował (masz kody oczywiście?), ale teoretycznie przynajmniej to nie powinno w ogóle pomóc. Ale problem dziwny.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Kluczyk był wyjęty , odpięcie akumulatora też nic nie pomogło i zgadza się dziwny problem :|?:
To opisz proszę dokładnie jak to wygląda, czy ICS cokolwiek apropo zmieniarki wyświetla itd.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
ICS wyświetla albo NO PLAYER CD albo normalnie np. CD1 ale nic nie odtwarza
Podłączam się pod temat.
U mnie sytuacja taka sama.
Wypięto zmieniarkę do czyszczenia i teraz na ICS: "No CD Player"![]()
Rzeczywiście w Examinerze nie ma opcji "wykrycia" zmieniarki.
Nie wiem co zrobić z tym faktem???![]()
ja 2 razy ją wypinałem , i nic się nie stało. Stawiam na jakieś uszkodzenie przez tą okrądłą wtyczke din, tam ciągle jest prąd a ona zarządza zmieniarką przez ics.
W mojej po zmierzeniu napięcia we wtyczce okazało się że jest tylko 8V a to "trochę" mało aby zmieniarka zagrała !
A dlaczego jest 8V zamiast 12V ? cóż są pytania na które nikt nie zna odpowiedzi :|?:
Najlepszym rozwiązaniem jest loudlink - jest lepszy od zmieniarki cd i działa bez problemów
w mojej Alfie też jest 8 V zamiast 12 i nie wiem o co chodzi ???
kiedys czytałem na jakiejs stronie, ze piny są czasem pomieszane i np, zmieniarka beckera a sonego ma je inaczej rozmieszczone