Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: [156] AIR BAG

Tomek_156_
    Gość

Domyślnie [156] AIR BAG

Witam!
    To znowu ja z kolejnymi problemami w mojej Belli. Otóż zapaliła mi się kontrolka poduszki powietrznej. Prędko podpiąłem sie do laptopa i okazało się, że padł moduł. Co teraz? Trzeba wymieniać, czy można naprawić? I w ogóle czy moduł to to samo co sensor? Bo modułu na allegro nie znalazłem a sensor tak. Pomóżcie, jeśli możecie.
    P.S. Żeby nie zakładać kolejnego tematu dodam, iz zapaliły się również kontrolka z abs i hamulca ręcznego jednocześnie (układ edg czy coś podobnego) a komputer nic nie znalazł co teraz? Trochę mnie to martwi, bo nie dziala abs. Jęsli wiecie co to to napiszcie. Jeśli jakiś mechanik na Śląsku jest godny polecenia to dajcie namiary.
    Pozdrawiam
    Tomek

Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm

Domyślnie

Jeżeli świeci się kontrolka ABS i ręcznego to sprawdź na kompie i powinno wykazać bo prawdopodobnie padł czujnik od ABS on sie znajduje przy kołach przednich a tylnich nie wiem.... Mi na kompie pokazało że w prawym przednim kole padł czujnik,wyciągnąłem z anglika i śmiga elegancko błąd znikł sam :shock: Nie pokaże w którym kole jeżeli masz poodcinane kable przy kołach od ABS itp. Na resztę pytań niestety nie znam odpowiedzi,ale na pewno ktoś Ci pomoże

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia