Witam.
Ostatnio trochę podreperował mi się budżet a moja 145 zaczyna mnie powoli irytować, jest po prostu za mała i trzęsie jak kartoflem.
Chciałem wrócić do citroena ale przyszła żona powiedziała że te auta są brzydkie i nie będzie nimi jeździć...
Więc jak już ma być coś na sprężynie to ma być to duże, tak wpadłem na pomysł zacny jakim jest 166 przed liftem.
Ile będę miał do wydania powiedzieć nie mogę, zawsze pko chętnie mnie wspomoże. Na pewno pod tyłkiem chce mieć skórę, wersja z klima i navi, najlepiej bez kontroli trakcji ale nie można mieć wszystkiego.
Auto na pewno od razu dostanie kuchenkę, mam sekwencję z passata 1.8T na stanie za którą poszło trochę grosza i chętnie zaadoptował bym ją tanim kosztem ok 1700zł do silnika TS.
Mocy od silnika specjalnie nie potrzebuję na trasie staram się nie przekraczać 150, obecnie bardziej postawił bym na spalanie i komfort.
Jako że na stronie art nie działa, muszę spytać tu v6 ma automat 5 biegowy czy te skrzynie to SS? I czy są dostępne przy TS.
Przed pierwszą alfą kiedy to chciałem kupić 156 do gazu doradzaliście mi TS dalej tendencja w tą stronę?