Witam
zastanawialem sie dzisiaj dlaczego podczas otwierania i zamykania samochodu centralnym zamkiem nie migaja kierunki ? W Focusie mam tez centralny i kierunki migaja podczas zamykania i otwierania. Da sie cos takiego zrobic w alfie ?
Witam
zastanawialem sie dzisiaj dlaczego podczas otwierania i zamykania samochodu centralnym zamkiem nie migaja kierunki ? W Focusie mam tez centralny i kierunki migaja podczas zamykania i otwierania. Da sie cos takiego zrobic w alfie ?
Głupie pytanie a migały?? Jeśli nie da rady to kolega zrobił w swoim mondeo taki myk. Z tym że on kupował na allegro jakąś skrzyneczkę i później grzebał i przełączał przewody od zamka centralnego i od kierunków. Dokładnie nie powiem co i jak bo nie wiem. Ale mogę się dowiedzieć.
przy fabrycznym zamku-alarmie migaja
tzn no zamek mam oruginalny, a alarmu chyba nie ma
Ja mam fabryczny zamek bez alarmu i mrygają...
Nie wiem jak w 156 ale u mnie w 147 ustawiłem miganie kierunków przez FESa
Bardzo ciekawi mnie ten temat, bo w mojej alfie mam ori centralny bez alarmu, i też mi nie mrygają kierunki:/ A z tego co tu czytam to powinny, więc jaka może być przyczyna że odmówiły posłuszeństwa?
U mnie nie migaly od poczatku. Ale skoro niektorym migaja to widocznie da sie to jakos zrobic. Novy a jak to zrobic przez FESa?
orginał czy moduł centralnego za 30zł każdy miga tylko musi być "wszystko" podłączone, ja osobiście mam bx30 i jest o, orginała nie miałem