Moje uszanowanie.
Po przekręceniu kluczyka w pozycję MAR (zapłon) obok Km zapala się na chwilkę literka "i" czemu ona służy, co sygnalizuje?
Artur
Moje uszanowanie.
Po przekręceniu kluczyka w pozycję MAR (zapłon) obok Km zapala się na chwilkę literka "i" czemu ona służy, co sygnalizuje?
Artur
Jakoś nie zwrócilem uwagi u siebie.
Ale, jak wiadomo, na wyświetlaczu ciekłokrystalicznym można wyświetlić wartość temperatury na zewnątrz, a także automatycznie jest sygnalizowana podczas rozruchu silnika konieczność zachowania ostrożności, jesli temperatura na zewnątrz jest niższa niż 3 st. C, jeśli dobrze pamiętam.
Wiec ten wyświetlacz spełnia również funkcję swego rodzaju informatora "i".
Nie chodzi mi o to jakią funkcje sprawuje wyświetlacz tylko od czego jest literka (i) wyświetlana na wyświetlaczu za symbolem (Km).
Jak obok km to może jakaś (i)nspekcja?
[QUOTE=ArturR_1975;940583]Nie chodzi mi o to jakią funkcje sprawuje wyświetlacz tylko od czego jest literka (i) wyświetlana na wyświetlaczu za symbolem (Km). [/QUOTE
Kurdę nic takiego u siebie nie zauważyłem.
A sprawdzałeś w instrukcji?
Moja Bella
W instrukcji nic na ten temat niestety nie ma. Zrobię dzisiaj foto i pokażę jak to wygląda u mnie.
Zastanawiam się czy to nie będzie informacja Immobilizer-a w razie awarii.
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 11-08-2012 o 11:12
W razie awarii immo świeci się kluczyk w środkowej części panelu tam, gdzie jest np. sygnalizacja otwartych drzwi.
Czekamy na zdjęcie.
witam kolego u mnie jest tak samo ale zawsze myślałem że to normalne
właśnie patrzyłem na Yuo Tube i wszystkie 156 tak mają![]()
Ostatnio edytowane przez rafalo ; 11-08-2012 o 14:59