Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Alfa romeo 156 GTA - LanciaTeam

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Łódź, Poland, Poland
    Auto
    Fiat Doblo w marzeniach Alfa

Domyślnie Alfa romeo 156 GTA - LanciaTeam

Panowie co wiecie na temat tej Alfy? Szukam czegoś dla siebie już od dawna. Czy warto zainteresować się tym samochodem. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Link do samochodu- http://www.lanciateam.pl/samochod/1/319/2/1/

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Wygląda kozacko,przejedz się i zobacz w sumie alfateam ma całkiem dobre wózki

Użytkownik Rowerzysta Avatar johny
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    156-V6-24V-192hp-Q-System-

Domyślnie

Witam.
    GTA to GTA mistrzostwo samo w sobie ale zwróć uwagę na detale felgi to Chińskie podróbki felg do BMW co świadczy o tym że mamy tu mały konflikt interesów znaleźć zadbany egzemplarz jest bardzo ciężko oby ci się udało.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał johny Zobacz post
    Witam.
    GTA to GTA mistrzostwo samo w sobie ale zwróć uwagę na detale felgi to Chińskie podróbki felg do BMW co świadczy o tym że mamy tu mały konflikt interesów znaleźć zadbany egzemplarz jest bardzo ciężko oby ci się udało.
    Zanim kogoś oczernimy lub walniemy gafę to lepiej sprawdźmy w internecie bo trwa to sekundy a oszczędza ludziom nerwów a nam kompromitację... http://www.ats-wheels.com/ats_wheels...mid=58&lang=pl

Felga nazywa się PEGASUS.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Belfer znowu dał lekcję

A odnośnie auta - podjedziesz na miejsce i obejrzysz. Chłopaki mają na miejscu podnośnik to obejrzysz i od spodu. Auta mogą mieć dobre ale tanio ich nie oddają.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kusior007
    Mieszka w
    Szadek, Poland
    Auto
    AR 156 SW FL 1,9 jtd 16v m-jet.

Domyślnie

Robię często u nich swoją alfę i widziałem to auto na żywo...krótko mówiąc powala!!!Widziałem też kilka innych aut od alfa/lancia team i wszystkie są naprawdę dopracowane,zadbane a i później kwestia serwisu jest ciekawa ;-)
    Polecam...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Szczepan
    Mieszka w
    Łódź, Polska
    Auto
    była: Alfa Romeo 147 jest: BMW 740i

Domyślnie

Podpytaj naszego kolegę DamianaS - on ma układy z LanciaTeam, może coś podpowie, albo doradzi

Pozdrawiam

Moje maleństwo - kliknij na zdjęcie!

Pomogłem? - kliknij PODZIĘKUJ ZA POST!

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Czechowice
    Auto
    Giulietta Veloce 200/420 by Cinsoft

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    Zanim kogoś oczernimy lub walniemy gafę to lepiej sprawdźmy w internecie bo trwa to sekundy a oszczędza ludziom nerwów a nam kompromitację... http://www.ats-wheels.com/ats_wheels...mid=58&lang=pl

Felga nazywa się PEGASUS.
    dokładnie, jednak jak dla mnie GTA to tylko na ori felach, te moim zdaniem nie pasują totalnie
    wyznanie/religia: Alfa Romeo
    obecnie Giulietta Veloce 206/445 by Cinsoft

moje CV
    GT Q2 210/410 by Cinsoft <3
    Grande 1,9 130KM
    Grande 1,3 90KM
    GT JTD 150KM
    GT JTD 150KM
    159 1,9 120KM
    156 1,9 150KM
    156 1,9 140KM
    Punto II 1,9JTD

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArturK
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    [156 2,4 JTD SW 2005]

Domyślnie

Kupiłem w 2009 od Damiana alfę 156 Distinctive SW Sportwagon 2006 czerwoną rasowaną, przygotowana w jego serwisie - rejestracja, dowóz przez 3/4 Polski, rozrząd, płyny, hamulce itp. Minęły 3 lata i 40kkm i auto śmiga dalej, wprawia w konsternację niejednego amatora (2.4 200KM i 400Nm). Lekko nie ma, gdyby coś było nie tak już dawno by sie posypała. Nawet moja GTV 3.0 240KM czasami ustępuje. Złego słowa nie powiem, oczywiście nie licz na promocje, chcesz furę, zapłacisz i będzie git.
    Acha i najważniejsze - jeśli się zakochałeś, bierz - ja zamiast swojej 1 alfy - 155 - kupiłem punto bo mnie znajomi straszyli, teraz nawet kilka tysi na remont nie przeraża, w zamian masz uśmiech na twarzy gdy podchodzisz, większy gdy wsiadasz a po odpaleniu i przejażdżce, nikt Cię nie zrozumie. V6 Busso jest niesamowity - aksamitny ale i agresywny powyżej 4k/min.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia