Witam,
Przy wymianie rorządu moim oczą pokazał się b. kiepski widok, obie gumy 18 do kosza, ściętę naprawdę konkretnie. Nie pytam tyle co o powód choć miło było by trochę uszłyszęć doświadczeń alfaholików w tej materii ( co nie co czytałem ), ale bardziej o drogę postępowania.
Jedno wynika z drugiego, jednak najważniejsze co potrzebuje to serwis i diagnosta ala Dr House. - okolice Warszawy- Warszawa.
Zatem diagnosta taki który odpowie na pytanie co jest przyczyną, biorąc odpowiedzalność za swoje słowa, nie tak, że wymienie pół rzeczy a opony ciąć będzie dalej. Co za pewne oznacza bardzo dobre narzędzia diagnostyczne łącznie z wiedzą i doświadczeniem.
Udałem się tego samego dnia na szarpaki. Diagnosta od zawieszenia stwierdził gumy na wahaczach dolnych, jedna lekko pęknięta druga też miekka, wahacze górne mają podobno stan jeszcze ok. Do tego mam lekko sponiewierane sanki od pieknych polskich dróg.
Wahacze wymienić mogę koszt powyzej 1 kpln, gumy zmienić muszę, pytanie gdzie może leżeć przyczyna. Podobno sama zbieżność w 159 to tylko jeden kąt i przy tej skali problemu to raczej nie jest jedyny powód.