Witam mam wielki problem ze skrzynią w AR 147 , 20.selespeed , a mianowicie wycieka mi olej ze zbiornika wyrównawczego.Skrzynię naprawiali mi już 2 razy i przy tym skasowali ponad 4 tysiące złotych nie mówiąc o kilku krotnym kupnie oleju. Jak się okazało - a wyszło to dopiero teraz kiedy wrócił mój zaufany mechanik - zamiast starać się wymienić część na nową bądź używaną - oni ją dwukrotnie kleili i uszczelniali silikonem - A TAKICH MAGIKÓW MAMY W KOŁOBRZEGU A TERAZ ICH WARSZTAT ZNAJDUJE SIĘ NA TRASIE KOŁOBRZEG - KOSZALIN A DOSŁOWNIE W SIANOŻĘTACH (TRASA). MOJE PYTANIE BRZMI (tu załączone zdjęcia) jak fachowo nazywa się ta część i (na zdjęciach widać że jest nie kompletna) i czy można ewentualnie dokupić takie oryginalne zaślepki - bo jak wbijam bieg , podnosi się ciśnienie oleju i wywalało z jednej strony tą właśnie klejoną - jeżeli ktoś znajdzie chwilę czasu i ochoty to proszę pisać na maila - pastuch79@tlen.pl - bądź puścić do mnie sms-a a ja oddzwonię natychmiastdodam tylko że swoją belle mam już ponad 1,5 roku a po przejechałem nią tylko niecała 2 tysie bo cały czas mam problem ze skrzynią - a co zrobili to za chwilę działo się to samo - po prostu mnie okradli bo nie jestem mechanikiem i można było mi wcisnąć wszystkie głupoty - a ja łykałem. Serdeczne dzięki i pozdrowienia dla wszystkich fanów !!!! pastuch 79