Parę dni tamu próbowałem zamieścić info dot. tego tematy w dziale ,,Zrób sam" ..napisałem się całe pół godziny..wstawiłem zdjęcia..opisałem zasady działania transmitera...wysłałem..ale nie wyświetliło się..albo admin uznał że temat się nie nadaje w tym miejscu.Dziś nie chce mi się na tyle opisywać co i jak..ale wstawię same zdjęcia..jak to wyszło..![]()
na tych zdjęciach zamieściłem wygląd transmitera i jego małą przeróbkędot. ekranowania układu BH1417
Transmiter jest o tyle ,, sprytny " że posiada wejście i wyjście anteny i poprzez przekaźnik załącza bezpośrednio sygnał do wejścia antenowego radia.Przełącznik pomiędzy siedzeniami pozwala załączyć kamerę cofania w czasie jazdy lub załącza zasilanie tabletu, transmitera i interface obd2 / gniazdo obd2 ma na wyjściu zasilania stałe napięcie z akumulatora..chcąc aby w czasie postoju interface nie pobierał prądu przerobiłem interface tak aby miał zasilanie po stacyjce.Oczywiście ,, sory " ale musiałem się pochwalić nowymi fotelami od Q2
.
Jakie możliwości daje nam wykorzystanie tabletu w aucie nie będę opisywał bo jest tego sporo.