Koledzy czy te felgi podejdą do mojej Belli? Zacisk duży (szary) z napisem. Do tych felg opony 215/55/R16
http://allegro.pl/felgi-stalowe-16-5...647338963.html
Koledzy czy te felgi podejdą do mojej Belli? Zacisk duży (szary) z napisem. Do tych felg opony 215/55/R16
http://allegro.pl/felgi-stalowe-16-5...647338963.html
Co się z Wami do jasnej cholery dzieje?
Temat o felgach wałkowany na forum z uporem maniaka ma już ponad 30 stron, a wciąż pojawiają się kolejne...
Tak trudno wpisać w google np. frazę: "felgi 159 alfaholicy"?
Dzisiaj to już drugi bez sensu założony temat, kiedy ten o felgach jest na pierwszej stronie dosłownie kilka tematów pod Twoim...
------>>> http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ojej_alfy.html
Jeżeli na Twoje pytanie nie ma w nim odpowiedzi, to je zadaj, ale właśnie w tym temacie!
Kolego mnie nie interesują inne rozmiary i inne felgi. NIE MA drugiego takiego samego tematu który by odpowiadał mojemu. Interesują mnie TE felgi a czytając inne tematy jestem w rozterce bo nie ma jednoznacznej odpowiedzi więc się nie pruj tylko pomóż bo od tego to forum jest.
Tematów o felgach jest mnóstwo. Wystarczy się tylko pod któryś podpiąć. Jak tak dalej pójdzie będziemy mieć setki tematów z jednym pytaniem, bo idąc Twoim tropem myślenia za chwilę ktoś zapyta, czy te dekielki do felg podejdą, po czym następny forumowicz zapyta czy te śruby będą pasować do tych felg itp, itd. Tymczasem żeby nie robić bałaganu i forum miało sens należy sortować pytania i zadawać je w tematach już istniejących, które nie koniecznie już w tytule gwarantują odpowiedź na pytanie. Twój temat tym bardziej jest z góry skazany na porażkę, bo wkleiłeś link do aukcji, która niedługo zniknie i nawet jeśli ktoś trafi na niego szukając odpowiedzi nie będzie wiedział o jakie felgi chodziło.
No, ale widać wygodnictwo jest dla niektórych priorytetem.
I pisz do mnie, że się "pruję" (cokolwiek to oznacza), tylko stosuj do regulaminu, który zaakceptowałeś logując się pierwszy raz na tym forum.
Pozdrawiam.
- Rafał
....------>>> Podpowiedzcie mi jakieś fajne felgi do mojej Alfy
Jeżeli na Twoje pytanie nie ma w nim odpowiedzi, to je zadaj, ale właśnie w tym temacie!
NIE NO JASNE ZE NIE MA TAKIEGO TEMATU.Nie wiem tak tepi jestescie czy co bo juz wychodze z siebie.Co za ludzie.Ja jak zalogowalem sie na forum to nie robilem takiego burdelu
Kolego, ja mam trochę inny problem, mianowicie kupując oryginalne felgi sprzedawca dodał mi w gratisie wentyle, i nie wiem czy będą pasować, czy mam wobec tego otworzyć nowy post?!
Uważam, że admin nie panuje nad tym co się tutaj dzieje!!! I tu APEL DO CIEBIE WEŹ się do roboty albo poszukaj sobie kolegi jak nie panujesz nad tym!! Bo jak to forum będzie szło w takim kierunku jak od kilku tygodni to nie widzę przyszłości dla tej strony! Czytając odpowiedzi od Karmala, Czarnego i innych to się trochę dziwiłem że są tacy wqrwieni natomiast teraz to mnie szlag jasny trafia jak widzę średnio 3 tematy dziennie od żółtodziobów pytających o rzeczy, na które odpowiedzi znajdą w innych postach!! Okres ochronny się skończył!!!!
ps. Do tej forum traktowałem jako źródło rzetelnej wiedzy/problemów użytkowników 159tek i z miłą chęcią codziennie je odwiedzałem, natomiast teraz to jest g....no! Może stworzyć jakiś nowy post dla zielonych i nowych? Chociaż patrząc co się na tym forum dzieje to ja już qrwa wymiękam i nie wierzę w powodzenie mojej propozycji z poprzedniego zdania!!
Wczoraj jeden z Embrionów wyzwał mnie od arogantów. Owszem jestem arogantem wobec takich ludków jak Ty!
Ja też już wymiękam. Teraz im się dziwię, że mają jeszcze energię, żeby cokolwiek odpisywać (szczególnie Czarny jedzie na jakichś dopalaczach). Do niedawna można było się z każdego tematu dowiedzieć czegoś ciekawego i wchodziło się tu z przyjemnością. Teraz nastała jakaś epidemia i co temat, to ręce opadają. Jeszcze trochę i zacznę doszukiwać się jakiegoś spisku konkurencji, bo to niemożliwe, że w tak krótkim czasie powstał taki burdel. Jesienne przesilenie, czy co?
![]()
wciagam kreske za kreska![]()