Witam moje alufelgi są skorodowane co z nimi zrobic oddać do piaskowania i malowania czy samemu coś robić .
Witam moje alufelgi są skorodowane co z nimi zrobic oddać do piaskowania i malowania czy samemu coś robić .
W moim mieście piaskowanie i malowanie proszkowe to koszt 60-80 zł za sztukę w zależności od stopnia trudności i rodzaju felgi. Widziałem czarny pół/mat rok po malowaniu i śladów zużycia praktycznie nie ma. Tylko, że idealny połysk jest trudniejszy do otrzymania i droższy. Najlepiej poszukaj gdzieś w okolicy i niech Ci indywidualnie wycenią.
Felgi chciałbym odnowić na taki sam kolor jak jest. i tylko 2 z jednej prawej strony. Nie wie moze ktoś gdzie wokół wrocławia odnawiają felgi. Wrocław trzebnica oleśnica .?
W Warszawie za komplet 4 felg 17'' z malowaniem i prostowaniem, zapłaciłem 900 zł , obecnie wyglądają jak nowe
śląsk to ok 150 zł sztuka i idzie nowe wentylki utargować
pzdr
Ja podobnie jak kolega, z tym że utargowałem rabat 10% za to że czekałem na felgi 5 czy 6 tygodni, bo jakieś problemy mieli z proszkiem i musieli reklamować. Ale polecam malowanie proszkowe, bo efekt końcowy jest rewelacyjny - felgi jak nowe. Możesz zobaczyć w moim temacie zdjęcia przed i po odnowieniu.
Pozdrawiam
Jeśli chcesz żeby wszystkie były identyczne to na pewno musisz wszystkie odnowić,będziesz miał wtedy spokój na naście lat.
- - - Updated - - -
Na pewno będzie to więcej kosztowało ale efekt murowany.