Witam. Mam do nabycia w okazyjnej cenie oponki zimowe Ultragrip 7 marki goodyear. Czy ktos z was ma moze takie opony?? Jak z przyczepnoscia na miekim sniegu?? Mokrej drodze?? Na lodzie?? Szukam jakichkolwiek opini na temat tych opon. Pozdrawiam.
Witam. Mam do nabycia w okazyjnej cenie oponki zimowe Ultragrip 7 marki goodyear. Czy ktos z was ma moze takie opony?? Jak z przyczepnoscia na miekim sniegu?? Mokrej drodze?? Na lodzie?? Szukam jakichkolwiek opini na temat tych opon. Pozdrawiam.
Jedne z najlepszych opon jeżeli dobra cena brał bym bez zstanawiania sie
Miałem w Vectrze i bardzo sobie chwaliłem, dobrze trzymały się drogi na śniegu.
Jak opony młode, mają sporo mięsa, i nie są wyząbkowane to brać.
Sam bym zabrał je...
A na lodzie się nie trzymają, żadne się nie trzymają. Oprócz kolcowanych
Mam teraz kolego oponki UltraGrip 7+, zawsze jeździłem na UltraGripach i zawsze byłem zadowolony. Jedyny minus to jak są nowe to hałasują, ale to normalne w nowych zimówkach. Opony co najważniejsze są dobre na śnieg i przede wszystkim na deszcz.
Fakt.
Ostatnio edytowane przez tomek.rynkar ; 29-11-2012 o 12:35
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Do usunięcia
Nabyłem te opony dwa sezony temu nowe w bardzo atrakcyjnej cenie.Mam porównanie z nowymi oponami w innym aucie i te naprawdę spisują się rewelacyjnie. Bardzo dobrze radą sobie w sypkim śniegu jak i błocie pośniegowym. Jeżeli tylko koła mają przyczepność opony ciągną samochód i czuć jak wgryzają się w warstwy śniegu. Są bardzo ciche. Szczerze polecam. Nie polecam opon produkowanych na Słowenii - dużo negatywnych opinii, szybko się zużywają, wyskakują jakieś bąble itp. Moje wyprodukowano we Francji.