Panowie Alfoholicy...mam taki mały problem...ops: Przy wkładaniu...radia cos mi sie rozłączyło...w kabelkach i zapaliła mi sie kontrolka poduchy powietrznej
. Hym...moze ktos pomoze które to kabelki, kosteczki? Jest ich troche :shock:
Panowie Alfoholicy...mam taki mały problem...ops: Przy wkładaniu...radia cos mi sie rozłączyło...w kabelkach i zapaliła mi sie kontrolka poduchy powietrznej
. Hym...moze ktos pomoze które to kabelki, kosteczki? Jest ich troche :shock:
a dokładniej gdzie ci się to rozłączyło? może fotkę byś zrobił .
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
wiesz nie wiem za radiem cos...nie wiem gdzie...najpierw kontrolka migała ta czerwona miedzy licznikami....a teraz sie mi swieci non stop...
aha i jak jest ten wyłacznik z boku kokpitu pasażera...co wyłaczasz poduche boczna, kiedys nim poruszalem i tez zgasła...a teraz swieci zawzięcie.
W 166 Pod radiem jest takie czarne pudełeczko z napisem "sensor air bag" - sterownik poduszek, pewnie w 156 jest podobnie i wypiołeś z niego któryś z kabli. Musiałbyś się dostać do tego sterownika i sprawdzić czy wszystkie kable dochodzące do tego sensora, może coś pomoże.
dzięki bardzoJutro poszukam juz mam jakąs wskazówke
Patrzałem dwie godziny i nic nie znalazłem...doszedłem do wniosku ze od poduszek kabelki są w zółtych koszulkach...po stronie pasażera powtykane niby wsio...a od strony kierownicy nie moge sie dostac...
czernej puszki-sensora tez nie znalazłem.